Live@edu

 

Live@edu

Live@edu предоставя на  училищата възможността да получат електронна поща хоствана от Microsoft  на базата на Windows Live Hotmail или Outlook Live на собствен интернет домейн.
Освен това, Windows Live ID ще даде на учениците и учителите възможност за достъп до разнообразни Live услуги, включително Office Live Workspace и SkyDrive и ще помогне на учениците да организират своите учебни занятия, да споделят и съхраняват информация, да си сътрудничат с други ученици в реално време и да бъдат в по-удобна връзка със семействата и приятелите си в училище и след завършването си.
С хостинг от високо ниво, интегриран с наличната инфраструктура в училището, Live@edu освобождава училищата от тежестта и разходите за поддръжка и дизайн на тези скъпоструващи  комуникационни услуги, като им възстановява време и средства за по-стратегически проекти, и същевременно предлага на учениците достъп до електронна поща и документи чрез персоналните им компютри и мобилни телефони.

Безплатни Email Акаунти за учениците и още…

Live@edu е много повече от безплатни email акаунти. С хоствано от Майкрософт решение Вие получавате надеждно и лесно за управление решение за Вашето училище. Нека Ви помогнем да разширите възможностите на Вашето училище за комуникации и сътрудничество с набор от онлайн услуги, включващ споделени календари, документи и работни пространства.
Поддържайте връзката между Вашите ученици и бивши възпитаници навсякъде с онлайн достъп от всяко устройство, свързано с мрежата, и подгответе учениците си за реалния свят.

                                                          

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *